Kameraer

 

Det kinesiske firma Comedia markedsfører en serie farve-miniaturekameraer, som er særdeles velegnede til overvågningsopgaver. De er så små (20 x 28 mm) at de kan særdeles let opsættes/indbygges næsten overalt, de er prisbillige, leverer billedet på JPEG-format, som direkte kan vises i Windows og interfacen er efter RS-232 protokollen.

For manualer, datablade etc. se adressen http://www.comedia.com.hk/

Til brug sammen med disse kameraer har Metanic udviklet en del tilbehør, såsom data recordere, strømforsyning osv.

Herudover arbejdes der med en række nye produkter såsom trådsløs link, større data recordere, flash systemer oma.

PASSIV OVERVÅGNING

De af Metanic fremstillede systemer er beregnet til passiv overvågning. Det betyder at systemerne ikke forsøger at slå alarm, hvis noget uønsket sker, men de forsøger blot at dokumenterer hvad der sker. Enhederne er nemme at installere og kræver kun en strømforsyning for at fungerer. Ønsker man at se billederne tager man blot SD-rammen ud og sætter den i en PC.

 

Datarecorder DR4a

 

Avanceret styrings- og lagringsmodul for kameraer af typen C328R fra COMedia Ltd.

Lagringsmedium: Op til 4 stk. microSD-ram (Transflash 11 x 15 x 1 mm).

Billedopløsning: 640 x 480, 320 x 240, 160 x 128 eller 80 x 64 pixel.

Kapacitet: ca. 33.000 billeder/GB ved 640 x 480 pixel.

Filsystem: FAT32

Dimensioner: 80 x 100 x 15 mm.

Strømforsyning nominelt: 9V DC/200 mA. (heraf ca. 50 mA til kameraet).

Spændingsområde: 6,0 - 35 Volt.

Indbygget 3,3 Volt/100 mA strømforsyning for kamera.

Yderligere oplysninger:

 

Subminiature data recorder type sdr1:

 

                            

 

Recorderen monteret bag kameraet

Den fysisk mindste model, som sættes direkte bag på kameraet. Enheden har ingen bevægelige dele og er sammen med kameraet beregnet til at arbejde uden service/tilsyn i lange perioder.

Lagringsmedium: microSD-ram (11 x 15 x 1 mm).

Kapacitet: ca. 33.000 billeder/GB.

Billedopløsning: 640 x 480, 320 x 240, 160 x 128 eller 80 x 64 pixel.

Dimensioner: 20 x 28 x 4 mm.

Strømforsyning nominelt: 6V DC/100 mA. (heraf ca. 50 mA til kameraet).

Spændingsområde: 5,5 - 20 Volt.

Indbygget 3,3 Volt/100 mA strømforsyning for kamera.

Recorderen styrer kameraet og tilsammen har de et stort antal arbejdsmåder, som styres via en systemfil på lagringsmediet. Den monteres bag kameraet og har samme størrelse.

                        

Tilbehør:

Forregulator. Datarecorderen tåler op til 20 Volt i forsyningsspænding, Er dette ikke nok, kan dette modul, som tåler op til 45 Volt DC, sættes bag på datarecorderen (som 3. lag). Modulet giver desuden mulighed for at tilslutte et back-up batteri. Udgangsspænding 6V DC.

Programmer. Datarecorderen styres af en mikroprocessor, som også styrer det tilsluttede kamera. Den hertil nødvendige software indlæses ved hjælp af dette modul og en normal programmer. Dette er gjort, når recorderen leveres og skal kun gøres igen, hvis man ønsker at ændre programmet.

RS-232 interface. Dette modul gør det muligt at se billedet fra kameraet i real time. Herved kan systemet bruges som et normalt overvågningskamera, dog kun med ca. 3 billeder/s. Det gør det desuden let at stille skarpt,

 

 

 

Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet Cheap Jordans Louis Vuitton Outlet Cheap Jordans Cheap Jordans Louis Vuitton Outlet Louis Vuitton Outlet christian louboutin outlet Canada Goose Outlet Moncler Outlet Moncler Outlet Cheap Jordans Cheap Jordans Canada Goose Outlet Cheap Uggs Uggs Outlet Canada Goose Outlet discount louis vuitton Cheap Jerseys Louis Vuitton Outlet> Louboutin Pas Cher louboutin soldes louboutin homme Moncler Piumini Outlet Moncler Pas Cher Moncler Piumini Outlet Swarovski Crystal Outlet Moncler Doudoune Homme